A harmadik körös pick - Tony Bergstrom (videó)
2012. április 29. írta: Raider Nation

A harmadik körös pick - Tony Bergstrom (videó)

Az Oakland Raiders új general managerének Reggie McKenzie-nek egészen a harmadik kör utolsó választásáig kellett várnia, hogy megtegye az első picket mint Raiders manager. A harmadik kör kompenzációs pickjénél kiválasztotta a Utah guardját Tony Bergstrom-ot. Összességében a 95. választás volt. És fél évszázada ez volt az első pick a tulajdonos Al Davis nélkül.

Bergstrom 48 mérkőzésen szerepelt a Utah csapatában, amiből az utolsó 38 alkalommal kezdő right tackle-ként szerepelt. A várakozások szerint a veterán Cooper Carlisle-val egészíthetik ki egymást a left tackle poszton és később végleg átveheti a szerepét. Carlisle az elmúlt 5 szezonban a right tackle poszton kezdett, de mivel a csapat megszerezte a szabadügynök Mike Brisiel-t erre a posztra ezért a következő szezonban left tackle lesz. Brisiel kezdő szerepe nem is kérdés, hiszen négyéves, 20 millió dolláros szerződést kötöttek vele.

McKenzie véleménye szerint Bergstrom volt a legjobb elérhető játékos azok közül akikre szüksége van a Raidersnek. Az első körös választás a Cincinnati Bengals csapatát illette me mert tavaly eltradelték az irányító Carson Palmer-t. A második körös választás a New England csapatához vándorolt tavaly a running back Taiwan Jones és Joe Barksdale megszerzése érdekében. A harmadik körös pick pedig a tartalék irányító Terrelle Pryor megszerzése miatt már nem állt a csapat rendelkezésére.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr404479230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása