Hosszabbítottak Giordano-val
2012. április 25. írta: Raider Nation

Hosszabbítottak Giordano-val

A Raiders szerződést hosszabbított a safety Matt Giordano-nal. Giordano tavaly érkezett Oaklandbe a New Orleans Saints csapatától és az 15 mérkőzésen szerepelt amiből 9 alkalommal volt tagja a kezdő csapatnak. Hét éve játszik az NFL-ben. Pályafutását az Indianapolis Colts csapatánál kezdte, ahol Super Bowlt nyert. Tavaly 70 tacklet szerzett és 5 interceptionje a legtöbb volt a Raidersnél.

A 29 éves safetynek már több alkalommal dolgozott együtt a Raiders vezetőivel. Egy évig volt tagja a Green Bay Packers csapatának és együtt dolgozott a general manager Reggie McKenzie-vel. A vezetőedző Dennis Allen-el pedig a Saintsnél dolgozott együtt amikor Allen még a csapat defensive backek edzője volt.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr474472465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása