Kire van szükség? - Oakland Raiders
2012. április 22. írta: Raider Nation

Kire van szükség? - Oakland Raiders

A Raiders új general managere, Reggie McKenzie alaposan felforgatta a csapatot a tavalyi 8-8-al zárult szezont követően. Új vezetőedzőt vitt Oakland-be és több játékosától is megvált. Elengedték a tight end Kevin Boss-t és a két linebackert Kamerion Wimbley-t (Tennessee Titans) és Stanford Routt-ot (Kansas City Chiefs). Nem akarták elengedni a running back Michael Bush-t (Chicago Bears) és a center Samson Satele-t (Indianapolis Colts) de a két játékos is távozott a Raiderstől.

A játékos veszteségek mellett Draft választásokból sem állnak túl jól. A tavalyi Carson Palmer trade miatt elvesztették az első körös és a jövő évi második körös választásukat. A második körös választásuk a Patriots csapatát illeti meg. Amennyiben nem kaptak volna egy harmadik körös kompenzációs picket, nem lett volna választásuk a Draft első két napján.

Szerződtették a cornerback Shawntae Spencer-t a San Francisco 49ers és Ron Bartell-t a St. Louis Rams csapatától, de ezen a poszton még így is szükség lesz fiatalokra. Még a tavalyi szezon közben megszerezték a linebacker Aaron Curry-t, de a teljesítményével nem győzött meg mindenkit, hogy a megfelelő ember a kezdő posztra, így erre a posztra is keresni fognak valakit. McKenzie egyéves szerződéshosszabbítást kötött a right tackle Khalif Barnes-al, de itt is hasonló kérdés merül fel mint Curry esetében. Nem biztos, hogy Ő a legmegfelelőbb ember a kezdő posztra. Így egy fiatal right tackle érkezésére is számítani lehet. Továbbá Kevin Boss távozása miatt tight endre is szükség lesz. Szerződtették ugyan Andre Hardy-t erre a posztra, de az utóbbi években főleg baseballal és kosárlabdával foglalkozott. Elég érdekes, hogy a Raiders eddigi igazolásai kapcsán szinte mindig felmerül, hogy nem az új szerzemény lesz a megoldás hosszútávon. Ennyi jó fiatalt pedig igen nehéz lesz találni az idei Drafton.

A Raidersnek OLB, CB, TE, RT játékosra van szüksége.

A Raiders választásai:

Kör 3, Pick 32 (95)

Kör 4, Pick 34 (129)

Kör 5, Pick 13 (148)

Kör 5, Pick 33 (168)

Kör 6, Pick 19 (189)

(nfl.com)

NFL HUNGARY

nflhu.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr994466951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása