A Goodson-Campbell trade
2012. április 01. írta: Raider Nation

A Goodson-Campbell trade

A Raiders megszerezte a Carolina Panthers running backjét, Mike Goodson-t. Cserébe az offensive lineman Bruce Campbell a Panthers csapatához került. A 23 éves Campbell második profi szezonján van túl és 14 mérkőzésen lépett pályára az NFL-ben.

A 24 éves Goodson harmadik profi szezonját fejezte be. Karrierje során 28 mérkőzésen játszott és három alkalommal volt kezdő. Tavaly viszonylag korán, már novemberben sérültlistára került miután térdsérülést szenvedett. Karrierje során 501 futott yardot, 3 touchdownt és 329 elkapott yardot szerzett.

Oaklandben is csak cserejátékosként számítanak rá. Michael Bush a múlt héten szerződött a Chicago Bears csapatához, így szükség volt egy running backre aki Darren McFadden cseréje lehet.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr424354356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása