Visszahozták Carlisle-t és szerződtették Spencer-t
2012. március 22. írta: Raider Nation

Visszahozták Carlisle-t és szerződtették Spencer-t

A Raiders visszahozta a nemrég elküldött guardot Cooper Carlisle-t szerződtette a szabadügynök cornerbacket Shawntae Spencer-t.

Carlisle-t még a 2000-es Draft negyedik körében választotta ki a Denver Broncos. Összességében a 113-ik választás volt. A 12 éve az NFL-ben szereplő Carlisle 2007-ben csatlakozott a Raidershez. 80 mérkőzésen lépett pályára (ebből 79-szer kezdő volt). Tavaly mind a 16 alapszakasz mérkőzésen kezdő volt. Az általa is képviselt támadósor mögött roppant nagy biztonságban volt az irányító, hiszen csak 25 alkalommal sackelték az aktuális quaterbacket, ami a harmadik legjobb az NFL történetében.

Shawntae Spencer a San Francisco 49ers csapatától érkezett. A 2004-es Draft második körében választották ki, összességében az 58-ik választás volt. Karrier soárn 345 tacklet, 2.5 sacket, 11 interceptiont, 3 kierőszakolt fumblet és 1 touchdownt szerzett.

(nfl.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr754332766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása