Szabadügynök lett Routt
2012. március 05. írta: Raider Nation

Szabadügynök lett Routt

Az Oakland Raiders elengedte cornerbackjét Stanford Routtot. Routt még csak 28 éves és több klub kívánságlistáján is szerepel. Ezzel a lépéssel a csapat megúszta, hogy kifizesse a védőnek járó 5 millió dolláros rooster bónuszt.

Routt ügynöke Vann McElroy az ESPN Dallasnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy több csapat is érdeklődik ügyfele iránt. A Buffalo Bills és a Tennessee Titans érdeklődéséről már akkor lehetett hallani amikor Routt távozása még csak pletyka volt. Az ügynök azonban közölte, hogy a Minnesota Vikings, Kansas City Chiefs és a Dallas Cowboys is le akarja igazolni a cornerbacket.

Stanford Routt hét évig volt az Oakland Raiders tagja. Tavaly kötött egy ötéves 54.5 millió dolláros szerződést. Davis azért is kínált ilyen hosszútávú szerződést cornerbackjének mert Nnamdi Asomugha szabadügynök lett és a Philadelphia Eagles csapatához távozott. Routt 110 alkalommal játszott a Raidersben, ebből 53-szor kezdőként lépett pályára amióta 2005-ben a draft második körében megszerezték.

A Raiders 8.8 millió dollárral a fizetési sapka felett volt és Routt elengedésével keletkezett egy kis mozgásterük. A legnagyobb esélyesnek a Dallas Cowboys számít hiszen a defensive koordinátor Rob Ryannel már dolgoztak együtt Oaklandben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr794291155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása