Dennis Allen a vezetőedző
2012. március 04. írta: Raider Nation

Dennis Allen a vezetőedző

A következő szezontól Dennis Allen lesz az Oakland Raiders vezetőedzője. A Broncos korábbi defensive koordinátora 39 évével és 124 napjával a liga legfiatalabb vezetőedzője.

Allen az első védekező mentalitású vezetőedző John Madden 1969-es kinevezése óta. Allen vezetése mellett egy év alatt a Broncos védelme a legrosszabbról feljavult. A Raiders mindenképpen védekező edzőt keresett a kispadra mert a csapat védelme az alapszakaszban csak 29.-ik volt. Az egy évvel ezelőtti 29.4 engedett pont és engedett 390.8 yard (két legrosszabb) lecsökkent (20.-ik) 24.4 pontra és (24.-ik) 357.8 yardra.

Allen korábban a New Orleans Saints secondary edzője volt 2008-10 között, előtte a csapat asszisztens defensive line edzője ké évig. Ezt megelőzően dolgozott Atlanta Falcons stábjában mint defensive asszisztens. 4-3-as védekezési sémát használja amit a Raiders is hét szezon óta.

A bejegyzés trackback címe:

https://raiders.blog.hu/api/trackback/id/tr964289288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása